http://latvijas.daba.lv/biotopi/
Šajā mājas lapā var gūt informāciju par dažādiem biotopiem (arī mežiem), to klasifikāciju. Ir dots katra biotopa apraksts. Par mežiem ir aprakstīta to veidošanās vēsture, kā arī katram meža augšanas apstākļu tipam ir norādītas tā raksturīgās indikatorsugas un mikroklimata īpatnība.

http://latvijas.daba.lv/scripts/atteli/albums.cgi?d=augi&k=Suunas/
Attēlli ar Latvijā izplatītām sūnu sugām. Var ieraudzīt arī dažas epifītiskās sūnas, piemēram, parasto vāverastīti Leucodon sciuroides vai plakano skrāpīti Radula complanata, kas bieži novērojamas uz lapu koku stumbriem.


http://lsb.syr.edu/projects/cyberzoo/deciduous.html
Apraksts par mērenajiem lapu koku mežiem ASV Ņujorkas centrālajā daļā. Mājaslapā doti arī attēli ar Amerikas lapu koku mežiem. Aprakstā dota informācija par gadalaiku maiņām tieši lapu koku mežos.

http://library.thinkquest.org/17456/broadleafall.html?tqskip1=1
Apraksts par platlapju koku mežiem. Dota informācija arī par koku sugām platlapju mežos. Platlapju koki samazinās līdzenā reljefā, mainoties mikroklimatam, kur parādās skuju ko

http://www.forest.ru/eng/old-growth/where.html
 Ieskats mazskarto mežu pasaulē Krievijā. Tiek uzskaitītas vietas ar aizsargājamām mazskarto mežu teritorijām, karte. Krievijā vēl varētu būt daudz neskarto mežu teritriju, kas vēl nav atklātas. Norisinās cīņas starpmežizstrādes veicējiem un dabas aizstāvjiem.

http://www.treesforlife.org.uk/kingussie2001/aspen_bryophytes.html
Ja vēlies nedaudz ielūkoties Lielbritānijas epifītisko sūnu un ķērpju pētīšanā. Atradīsi arī informāciju par kokiem, uz kuriem aug epifīti. Plašāki apraksti sniegti par parasto apsi Populus tremula.

http://www.hiddenforest.co.nz/bryophytes/index.htm
Vispārīga informācija par dažādām sūnām, to ārējo uzbūvi, atsevišķu orgānu funkcijām, biotopiem. Redzami attēli gan ar aknu, gan lapu sūnām, to ārējo uzbūvi. Aprakstīta sūnu vairošanās. Dota sūnu klasifikācija pa rindām, kārtām, dzimtām, sugām un sīkāk.

http://latvijas.daba.lv/scripts/db/saraksti/saraksti.cgi?d=suunas
Uzskaitītas visas  Latvijā konstatētās sūnu sugas līdz  2002. gadam.