Noderīgas saites

LU Latvijas Universitāte
Bioanalītisko metožu laboratorija kopš 2006. gada ir Latvijas Universitātes struktūrvienība. Latvijas Universitātes mājas lapā iespējams atrast noderīgu informāciju par Universitātes aktualitātēm, studiju darbību, pētniecību. Mājas lapa ie lietderīga gan topošajiem studentiem, gan esošajiem, gan personālam, gan ikdienas cilvēkam.
LU BF Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultāte
Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes mājas lapā iespējams atrast informāciju par bioloģijas fakultātes piedāvātajiem priekšmetiem, tostarp arī priekšmetiem, kas var noderēt bioanalītikas speciālistiem. Mājas lapā interesenti var atrast arī informāciju par Valsts un starptautiskajām bioloģijas olimpiādēm.
LU PlantGenetics LU Augu ģenētiķu grupa
Bioanalītisko metožu laboratorijas neatņemama sastāvdaļa ir augu ģenētiķu grupa, kas specializējusies miežu pētīšanā. Grupas mājaslapā atrodama plašāka informācija par miežiem, grupas darbiniekiem, to pētījumu virzieniem, publikācijām un daudz citas noderīgas informācijas.
PubMed PubMed
ASV nacionālais Biotehnoloģijas informācijas centrs (NCBI) izveidojis ļoti plašu medicīnas un biotehnoloģijas publikāciju datu bāzi ar nosaukumu PubMed. PubMed ir iekarojis augstu popularitāti zinātnieku vidū un ir neatsverams informācijas avots, ja nepieciešams atrast informāciju vai publikācijas.
BioSan BioSan
BioSan ir medicīnas un bioloģijas iekārtu pētniecības un tehnoloģiju ražotne, kas arī atrodas Kleistos un tādējādi ir ērti pieejama BAML kolektīvam. BioSan ražotās centrifūgas, kratītāji, svariņi un daudzas citas būtiskas laboratorijas iekārtas ir populāras ne tikai Latvijas, bet visas Austrumeiropas teritorijā.
Fermentas Fermentas
Lietuvas firma "Fermentas" ir vārds, ko biologi pazīst visā pasaulē. Firmai ir filiāles ASV, Kanādā, Vācijā un šogad tā atvēra savu ražotni arī Ķīnā. Firma piedavā bioloģiskos reaģentus - enzīmus, praimerus, dažādas ķīmiski aktīvas vielas -, kas ir nepieciešami ikdienas laboratorijas darbības nodrošināšanā.
Invitrogen Invitrogen
Invitrogen ir amerikāņu firma, kas piedāvā plaša mēroga ķīmiskos šķīdumus, kas nepieciešami šūnu kultūru audzēšanai un uzturēšanai. Barotnes, barotņu piedevas, serums, buferšķīdumi - tie ir tikai dažas no piedāvātajiem produktiem.

Atpakaļ uz sākumu