Papildus informācija

http://darwin-online.org.uk/

Mājaslapa, kurā apkopoti gan Čārlza Darvina gan citu izcilu pētnieku darbi, pieejami  visdažādākie attēli un raksti, piezīmes par dabu, pētnieku biogrāfijas, dienasgrāmatas, manuskripti.

http://www.messybeast.com/

Dzīvnieku mīļotāju veidota mājaslapa, kurā var izlasīt ļoti daudz patiesus un emocionālus rakstus un  apskatīt fotoattēlus no savu mīluļu dzīves. Kā arī aprakstus par dažādiem savvaļas dzīvniekiem, to evolūciju. Attēli un apraksti par dzīvniekiem, kas izmiruši.

http://animaldiversity.ummz.umich.edu/site/index.html

Mājaslapa, kurā var atrast ļoti daudz informācijas un attēlus (fotogrāfijas un zīmējumus) par dzīvniekiem, no pašiem vienkāršākajiem līdz pat zīdītājiem. Kā arī klausīties dažādu dzīvnieku balsis.

http://animals.about.com/

Šajā mājaslapā var atrast informācju par savvaļas dzīvniekiem no visiem kontinetiem. Interesantus dzīvnieku uzvedības novērojumu aprakstus, attēlus, atgadījumus iz dzīves, savstarpējām attiecībām un attiecībām ar cilvēku.

http://www.all-creatures.org/animal.html

Mājaslapa kurā var izlasīt ļoti daudz interesantu un patiesu stāstu par cilvēka un dzīvnieka attiecībām. Kā arī interesantiem atgadījumie, kad "nenostrādā" dzīvnieku dabiskie instinki un , piemēram, mednieks un medījums kļūst par  labiem draugiem.

Uz sākumlapu