Noderīgas saites

http://www.stridvall.se/la/galleries.php
Šajā zviedru lapā izvietota ļoti plašas augu, ķērpju un sēņu attēlu kolekcijas. Šeit atrodami arī orhideju dzimtas attēli, kā arī tieši naktsvijoļu attēli. Ļoti labi pārskatāma lapa, jo attēli sadalīti atkarībā no augšanas vietas, īpaši izdalītas orhidejas.
http://www.liberherbarum.com/pn0936.HTM
Šajā lapā iespējams atrast ne vien naktsvijoles dažādus herbārija attēlus, bet arī citu interesējošu augu. Šeit, ja ir pastiprināta interese, var uzzināt arī kā šos augus sauc ne tikai latīniski, bet arī vairākās citās valodās.
http://www.orchidstudium.com/
Mājaslapa, kur atrodama informācija par orhideju dzimtas augiem. Šajā lapā ir plaša attēlu kolekcijas, kur orhideju dzimtas augu attēli sagrupēti alfabētiski pēc ģints nosaukuma.
http://www.floracyberia.net/index.html
Šajā lapā iespējams atrast augu attēlus to dabiskajos augšanas apstākļos. Attēlu kolekcijas apkopotas no Eiropā un Kanāriju salās sastopamajiem floras pārstāvjiem. 
http://botanika.sapnis.com/
Latvijas Botāniķu biedrības mājaslapa, kur sastopami dažādi raksti par Latvijas floru, par attiecīgā gada augiem, aizsargājamajiem biotopiem, sarkano grāmatu u.c. botāniķus interesējošu informāciju.
http://dravnieks.mix.lv/articles/platanthera-bifolia-un-jaunais-medus
Lai gan raksts ir vairāk par biškopību, tomēr epiteti ar kādiem tiek apzīmēta naktsvijole ir ļoti izsmeļoši un smaidīt rosinoši. Raksts sākas un beidzas ar stāstu par medu, bet vidū kā rozīnīte ir naktsvijoles apraksts.




Uz sākumlapu