Papildus informācija


http://www.honda-e.com/default.htm

Laba saite par kukaiņedājaugiem, īpaši ir labas kvalitātes sastādītas izplatīšanas kartes. Saitē publicē jaunākas ziņas par jaunatklātām sugām un kur tas var atrast. Kā arī ir plašs arhīvs ar brīvi pieejamiem augstās kvalitātes fotogrāfijām.



http://www.carnivorousplants.org/


Saite pieder Starptautiskajai kukaiņedājaugu sabiedrībai. Saite var atrast gandrīz visu informāciju par kukaiņedājugu sugām. Sabiedrība izdod arī savu žurnālu, kuru numurs var arī atrast šajā lapā. Saitē var atrast un sazināties ar sēklu banku, kur var iegadāties sugu sēklas vai nodod savas. Kā arī ir pieejami daudzu augu augstas kvalitātes fotogrāfijas.


http://www.omnisterra.com/bot/cp_home.cgi

Saite ir vērsta uz taksonomiju, nosaukumu pareizrakstību, kā arī augu izplatīšanas zināmām un pārbaudītām vietām. Ievadot sugas nosaukumu, radās pilna taksonomiska aina, kā arī zināmi un piereģistrēti sugu hibrīdi. Dažām sugām ir pieejami fotogrāfijas un zīmējumi.

http://cpphotofinder.com/

Saite iedod iespēju atrast ļoti augstas kvalitātes fotogrāfijas par kukaiņedājaugiem. Šajā saitē pēc sugu saraksta tiek iedotas norādes uz citiem internetresursiem, kur var atrast Jums nepieciešamas sugas fotogrāfijas. Atsevišķi ir izdalīti resursi par izplatīšanas kartēm, sugu un starpsugu hibrīdu fotogrāfijām un citi interesanti resursi.


http://bestcarnivorousplants.com/scientific_literature_list.htm

Sekojoša internetlapā ir dots pilns saraksts ar pētījumiem par kukaiņedājaugiem, ieskaitot žurnālrakstus un grāmatas. Visa informācija ir sadalīta pēc informācijas publicēšanas gadiem. Lapaspusē ir apskatīti no 1992. līdz 2002. gadam.


http://www.rdrop.com/users/mvz/growcp.htm


Šajā internetlapā ir iedoti padomi par visizplatītāko kukaiņedājaugu sugu kultivēšanu mājās. Ir iedota pilna informācija par auga apliešanu, vajadzīgo gaismas daudzuma, augsnes sastāvu. Labi ir paskaidrots, kā pavairot kukaiņedājaugus. 


http://www.growingcarnivorousplants.com/

Kā pareizi audzēt, cik jālej ūdens, kā mēslot augsni? Uz visiem šiem jautājumiem Jūs atradīsiet atbildes šajā internetlapā. Kā arī saitē ir labs internetveikals, kurā var atrast Jums vajadzīgo kukaiņedājaugu.





Uz sākumu



Lapas autors: Romāns Vēveris
Izveidošanas datums: 16.01.2010