Noderīgas saites


X - šeit ir iespējams par brīvu apgūt pamatus dzīvnieku uzvedībā, izejot kursu, ko piedāvā Melnburnas Universitātes pasniedzēji - "Šis kurss palīdzēs jums izprast ievērojamas savvaļas dzīvnieku uzvedības no evolūcijas perspektīvas." Kurss notiek konkrētā mācību laikā angļu valodā.

X - šeit varat noskatītes fragmentus no BBC veidotā slavenā dokumentālā seriāla "Planet Earth". Tās veidošanai tika pavadīti 5 gadi un tā ir bijusi dārgākā dabas dokumentālā filma, ko veidojis BBC, kā arī pirmā, kas tika filmēta HD kvalitātē.

X - šeit iespējams lasīt rakstus angļu valodā, kas saistīti ar dzīvnieku uzvedību. -"Žurnāls "Animal Behaviour" šobrīd ir vispieprasītākais biologu, etoloģijas speciālistu, psihologu, fiziologu un veterinārārstu aprindās, kuri padziļināti interesējas par šo tēmu."

X - šeit varat internetvidē lasīt grāmatu par dzīvnieku uzvedības mehānismiem un evolūciju.  Šī grāmata ietver tēmas par vairošanos, sociālo uzvedību, komunikāciju, vecāku aprūpi, teritorialitāti u.c.

X - šeit varat ielūkoties Dzīvnieku Uzvedības Biedrības mājaslapā, kā arī kļūt par tās biedru. Biedrība tika radīta 1964. gadā, lai veicinātu dzīvnieku uzvedības pētījumus kā dabiskos, tā laboratorijas apstākļos.


Uz sākumlapu!

Lapu veidoja: Daina Luksa
Lapa veidota: 20.01.2014. LU BF kursa "Bioloģija Internetā" ietvaros