Elektroencefalogrāfija


Saturs

Noderīgas interneta vietnes

  • http://www.mitsar-medical.com/   Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātē esošā elektroencefalogrāfa ražotāja mājaslapa ar noderīgu informāciju. Tajā pieejamas lietošanas instrukcijas un tehniskie parametri pašām iekārtām un apraksti programmatūrai.
  • http://www.trans-cranial.com/local/manuals/10_20_pos_man_v1_0_pdf.pdf   Detalizēti aprakstīta starptautiskā 10-20 elektrodu izvietojuma sistēma, kas ir nepieciešama, lai vispār varētu veikt pētījumus psihofizioloģijas un elektroencefalogrāfijas jomā.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Electroencephalography   Vispārīgs un detalizēts apraksts par elektroencefalogrāfijas vēsturi, būtību, dažādajiem pētījumu virzieniem un iespējām, metodes problēmām un visu pārējo.
  • http://www.eegspectrum.com/articles/   Jaunāko rakstu un pētījumu apkopojums elektroencefalogrāfijas jomā. Šie pētījumi, galvenokārt, ir psihofizioloģiski, ne fizioloģiski. Pārsvarā pētījumi par dažādiem psiholoģiskajiem traucējumiem.
  • http://gnaural.sourceforge.net/   Brīvpieejas programmatūra binaurālo skaņu stimulu ģenerēšanai elektroencefalogrāfijas pētījumu mērķiem (mans pētījumu virziens). Mājaslapā pieejama gan pati programma, gan ļoti laba pamācība iesācējiem.




Lapu veidoja: Emīls Miglinieks

Lapa izveidota: 01.19.2014.